-->

Børnefoto taget af professionel børnefotograf

OBS: For tiden har jeg kun mulighed for pas- og visumfoto.

Det er så kort tid, at børn er børn. Lige pludselig står vi med en teenager med nykker og en begyndende selvstændiggørelse, og så kan det være svært at huske tilbage til "der var engang...", hvis ikke man i tide har fået taget nogle rigtig gode børnefoto. 

Måske har vi selv taget billeder med vores digitalkamera eller mobiltelefonen, men hvor er de henne? Fik vi lavet backup, før computeren gik ned? Vil vores børn kunne se deres billeder, når de selv engang bliver gamle? Næppe, hvis ikke vi er meget omhyggelige med at gemme billederne.

Vi skylder vores børn muligheden for at kunne vise deres kommende børn og børnebørn, hvorledes deres barndom var.

Book en times børnefotografering

Du kan være sikker på, at et børnefoto kan holde i flere generationer, hvis du vælger J.A. Fotografi i Lystrup – let tilgængelig fra både Risskov, Aarhus og omegn.

Når du booker en tid, får du op til en hel times fotosession til en attraktiv pris, så der er rigelig tid til at barnet får vænnet sig til de lidt fremmede omgivelser. Jeg bruger en del tid på at snakke og lege lidt med barnet, inden vi går i gang, så barnet føler sig mest mulig tryg.

Du kan finde mine priser her.

Du får alle optagelser tilsendt

Efter børnefotografering behøver du ikke at bruge tid på at udvælge billeder. Jeg laver en lille hjemmeside med alle optagelserne og sender dig et link til siden, så du derhjemme kan gennemse alle billederne. Skulle du mod forventning ikke finde nogle børnefoto, du vil beholde, koster optagelserne selvfølgelig ikke noget.​

Kontakt mig og hør mere om børnefoto eller bestil en tid

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 86 22 92 00, mobil 21 42 80 34 eller e-mail j.a.fo2grafi@me.com, hvis du ønsker at høre mere om fotosessionen, eller hvis du ønsker at booke en tid til børne- eller babyfotografering.​

starstarstarstar

Vurderet 4,4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 9 anmeldelser fra Google

J.A. Fotografi

 Telefon: 86 22 92 00 Mobil: 21 42 80 34 

E-mail: j.a.fo2grafi@me.com

Adresse: Elsted Kirkevej 12, 8520 Lystrup

Åbningstider:

Studiet er kun åbent for pasfoto og visumfoto

CVR: 51048156