-->

Bryllupsfotografi

Når man endelig har besluttet sig for at blive gift, er det fordi, det betyder noget i ens liv, og så vil man jo gerne have nogle gode minder fra denne begivenhed. Derfor er det vigtigt, at man vælger en professionel fotograf til at tage de gode billeder. Den professionelle fotograf kender sit udstyr og kan komponere billederne på den rigtige måde.

Hos J.A. fotografi gør vi det, at vi får os en snak før brylluppet, hvor vi taler om mulighederne for forstørrelser og evt. album. Vi aftaler, hvor billederne skal tages, og om man har specielle ønsker.

Hvis man ønsker udendørsbilleder, er vejret jo en vigtig faktor, så her er det vigtigt, at vi også har en plan B, som kunne være studiebilleder eller billeder inde i kirken, hvis dette er muligt. Hvis der er børn, som man gerne vil have med på nogle af billederne, skal man huske at planlægge med en børnepasser, der kan tage sig af børnene, så vi kan lave de øvrige optagelser uforstyrret.

Forberedelser:

For at få lidt overblik over dagen er det en god ide på forhånd at gøre op med Jer selv, hvad I forventer, der skal komme ud af billederne. Det siger sig selv, at ønsker man et stort album med mange billeder, skal man indregne mere tid til fotograferingen, end hvis man blot ønsker et par forstørrelser til væggen og familien. Det er også en kendsgerning, at jo senere vielsen finder sted, jo mindre tid vil der være til fotografering.

Hvor:

Langt de fleste bryllupper finder sted i sommerhalvåret, og så foretrækker de fleste at blive fotograferet udendørs i smukke omgivelser, hvilket også giver den største variation i billederne. Her skal I overveje, hvilket sted, det så kan være under hensyntagen til, hvilken kirke I skal vies I, og hvor I skal holde festen, så I bruger mindst mulig tid til transport.

Vejret:

Er jo en afgørende faktor for, om vi kan tage billeder. Men det skal siges, at det skal regne meget kraftigt for at umuliggøre fotografering udendørs - paraplyer kan redde meget. Det er jo kun i det øjeblik billedet skal tages, at paraplyerne skal væk. I er velkomne til at aftale et uforpligtende møde om Jeres dag, hvor vi kan se, hvilke muligheder der vil være.

Se flere bryllupsfotos her »

starstarstarstar

Vurderet 4,4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 9 anmeldelser fra Google

J.A. Fotografi

 Telefon: 86 22 92 00 Mobil: 21 42 80 34 

E-mail: j.a.fo2grafi@me.com

Adresse: Elsted Kirkevej 12, 8520 Lystrup

Åbningstider:

Studiet er kun åbent for pasfoto og visumfoto

CVR: 51048156