-->

Produktfoto​

Mange webshops laver selv billeder til hjemmesiden, og de fleste gør det med stor dygtighed og omhu. Men når det kommer til f.eks maskinfabrikker, er det ofte småt med seriøsiteten. Se bare på eksemplerne her til højre. Det kan undre lidt, for det er jo trods alt produkterne, de skal leve af. Det behøver ikke at koste en bondegård at få taget billeder. Jeg kan tilbyde at tage billeder på fabrikken med mit mobile studie, og når det først er sat op, vil jeg kunne fotografere en del emner på en time. Så er fabrikken sikker på, at eventuelle kunder kan se, hvad billederne forestiller, og man kan vise sin faglige stolthed.

Når først billederne er taget, kan man altid efterfølgende vælge, om der skal gøres mere ud af dem ved at lægge ekstra finish i billedbehandling. Jeg laver også foto af f.eks smykker og andre mindre genstande til en fornuftig pris. Tag et kig i boksene nedenfor, hvor du kan se de forskellige kategorer.

Du kan også se mit fotogalleri af forskellige produkter.​​

Dårlige eksempler

Disse eksempler er hentet fra forskellige maskinfabrikkers hjemmesider

Den omhyggelige

Den omhyggelige - laves kun i studie og på timebasis (kr. 620,- pr. time). Hvis der bliver stillet krav om individuelle opstillinger af emnerne, d.v.s. forskellig baggrund eller med staffage, eller hvis flere emner skal være på samme billede, vil optagelserne blive takseret på timebasis, da sådanne optagelser kræver stor nøjagtighed med lyslægning.

Efter optagelserne kommer tillæg pr. optagelse til den digitale fremkaldelse.

Samlebånd (næsten ens størrelser)

Her menes, at man laver en standard opstilling og lyslægning, placerer et emne, tager et billede, nyt emne placeres o.s.v.

Priser on-location: Startpris kr. 620,-, 1. optagelse kr. 400,-, efterfølgende kr. 70,-

Pris i studie: Startpris kr. 350,-, 1. optagelse kr. 400,-, efterfølgende kr. 70,- . 

Efter optagelserne kommer tillæg pr. optagelse til den digitale fremkaldelse.

Samlebånd (meget uens størrelser)

Også en fast standardopstilling og lyslægning men her må kameraet nødvendigvis flyttes p.g.a. emnernes forskellige størrelse, så optagelserne tager længere tid.

Priser on-location: Startpris kr. 620,-, 1. optagelse kr. 400,-, efterfølgende kr. 95,-

Pris i studie: Startpris kr. 350,-, 1. optagelse kr. 400,-, efterfølgende kr. 95,- .Efter optagelserne kommer tillæg pr. optagelse til den digitale fremkaldelse.

Smykker o.l.

De fleste smykker er skinnende blanke og kræver derfor en helt speciel lyslægning. Yderligere er vi helt nede i meget små afstande og dermed meget lille dybdeskarphed - kun 1-2 mm, så et storformatkamera er her en nødvendighed, så skarphedsplanet kan drejes. Startpris kr. 350,-, 1. optagelse kr. 700,-, efterfølgende kr. 75,-. Ved ændring af opstilling tillægges kr. 350,-

Efter optagelserne kommer tillæg pr. optagelse til den digitale fremkaldelse.

Digital fremkaldelse

Hvad er digital fremkaldelse? Da kameraet "kun" kan lave billeder i råformat, skal der via noget konverteringssoftware fremstilles et redigerbart billede, der herefter kan arbejde videre med i feks. Photoshop.

Priser:

1-10 stk. kr. 90,- pr. stk.

11- 30 stk. kr. 75,- pr. stk

31-og derover kr. 65, pr. stk.

starstarstarstar

Vurderet 4,4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 9 anmeldelser fra Google

J.A. Fotografi

 Telefon: 86 22 92 00 Mobil: 21 42 80 34 

E-mail: j.a.fo2grafi@me.com

Adresse: Elsted Kirkevej 12, 8520 Lystrup

Åbningstider:

Studiet er kun åbent for pasfoto og visumfoto

CVR: 51048156