-->

Portrætfoto der holder i flere generationer

OBS: For tiden har jeg kun mulighed for pas- og visumfoto.​

Drømmer du om at få taget et professionelt portrætfoto af guldklumpen, dit livs kærlighed, børnebørnene eller måske et familiebillede? J. A. Fotografi i Lystrup ved Risskov og Aarhus tilbyder fotosessions til optagelse af smukke, sjove, unikke, klassiske, kreative, spændende, alvorlige eller rørende portrætfotos af dem, du holder af.

Som professionel portrætfotograf kan jeg blandt andet tilbyde følgende

kategorier inden for portrætbilleder:

Et portrætfoto fastfryser øjeblikket – til glæde for eftertiden

Hvem har ikke i barndommen med fryd kigget billeder i bedstemors fotoalbum? At se disse for længst afdøde forfædre fra en svunden til, hvor man gik i mærkeligt tøj, må være en menneskeret. Vi skylder vores efterkommere i fremtidige generationer at få den samme oplevelse.

Vi går rundt med vores mobiltelefoner eller digitalkameraer og tager et hav af ligegyldige billeder af hinanden og vores omgivelser. Hvis billederne ikke er ligegyldige, hvad gør vi så ved dem? Bliver de nogensinde arkiveret et sikkert sted, hvor de næste generationer kan hente dem? Nej, det hører nok til sjældenhederne.

Måske får vi printet en kopi på hjemmeprinteren, men hvis printeren ellers printer korrekt, så holder billedet næppe mere end 3-5 år, da det langsomt men sikkert falmer. De portrætfoto, jeg laver, vil kunne holde i flere generationer, hvis de bliver opbevaret forsvarligt.

Hvad koster et portrætfoto?

En fotosession til portrætfoto koster 495 kroner alle hverdage og lørdag. Søndage og helligdage koster 695 kroner. Der vil altid blive sat en hel time af til en fotosession, så der er masser af tid til få mange gode billeder af både børn og voksne i kassen.

Efter fotograferingen behøver du ikke at bruge tid på at udvælge billeder. Jeg laver en lille hjemmeside med alle optagelserne og sender dig et link til siden, så du derhjemme kan gennemse alle billederne. Skulle du mod forventning ikke finde nogle billeder, du vil beholde, koster optagelserne selvfølgelig ikke noget. Læs mere om priser her.

Få mere information om portrætfotografering

Ønsker du at bestille en session til portrætfoto, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig. Ring på telefon 86 22 92 00 eller mobil

21 42 80 34. I mit fotoatelier er muligt at betale med kontanter, MobilePay eller Swipp.​

starstarstarstar

Vurderet 4,4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 9 anmeldelser fra Google

J.A. Fotografi

 Telefon: 86 22 92 00 Mobil: 21 42 80 34 

E-mail: j.a.fo2grafi@me.com

Adresse: Elsted Kirkevej 12, 8520 Lystrup

Åbningstider:

Studiet er kun åbent for pasfoto og visumfoto

CVR: 51048156