Børnefoto

Det er så kort tid at børn er børn. Lige pludselig står vi med en teenager med nykker og en begyndende selvstændiggørelse, og så kan det være svært at huske tilbage til "der var engang...", hvis ikke man i tide har fået taget nogle rigtig gode billeder af barndommen.

Måske har vi selv taget billeder med vores digitalkamera eller mobiltelefonen, men hvor er de henne? Fik vi lavet backup før computeren gik ned? Vil vores børn kunne se deres billeder, når de de selv engang bliver gamle? Næppe, hvis ikke vi er meget omhyggelige med at gemme billederne. 

Vi skylder vores børn muligheden for at kunne vise deres kommende børn og børnebørn, hvorledes deres barndom var.

Hos børnefotografen i Lystrup er du sikker på, at dit børneportræt kan holde i flere generationer. Når du booker en tid, får du op til en hel times fotosession, så der er rigelig tid til at barnet får vænnet sig til de lidt fremmede omgivelser. Jeg bruger en del tid på at snakke og lege lidt med barnet, inden vi går i gang, så barnet føler sig mest muligt trygt.

Efter fotograferingen behøver du ikke at bruge tid på at udvælge billeder. Jeg laver en lille hjemmeside med alle optagelserne og sender dig et link til siden, så du derhjemme kan gennemse alle billederne. Skulle du mod forventning ikke finde nogle billeder, du vil beholde, koster optagelserne selvfølgelig ikke noget.

✩✩✩✩

Vurderet 4,2 ud af 5 stjerner

Baseret på over 6 anmeldelser fra Google

J.A. Fotografi

 Telefon: 86 22 92 00 Mobil: 21 42 80 34 - E-mail: j.a.fo2grafi@me.com

Adresse: Møgelgå​rdsvej 8B, 8520 Lystrup

Åbningstider:

Mandag-torsdag kl. 09.00 - 12.00 (eller 19.00 - 19.30 efter aftale)

Fredag kl. 8.30 - 11.30

CVR: 51048156